Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


APOKALIPSZIS - SZÓTÁR

 

 
APOKALIPSZIS - VÉGSÖ IDÖK SZÓTÁRA AZ MPM ÜZENETEKBÖL
 
Előszó
 
Jövőbe nézve talán szótárakat is emlegethetnék, mivel ez csak a Máriás Papi Mozgalom Kék Könyvében lévő utolsó hat év üzenetei szerint lett összeállítva.
Nem kevésbé érdekesnek tartok egy hasonló munkát a Nagyfigyelmeztetés név alatt ismert próféciák szerint melyeket Maria Divine Mercy Írország-i próféta-asszony közöl.
Több célú szótár ez. Egyes kifejezések szimbolikusak és a szótár rá mutat az igazi jelentőségükre. (Például: gonosz ember = Antikrisztus) Más szavak arra figyelmeztetnek, mennyire pozitívak vagy negatívak az Isten értéksorrendjében.
Továbbiak igazolják egyes jelenségek jelenlétét életünkben, hogy jobban megismerjük mi történik körülöttünk és egyben intenek is, az óvatosságra.
Mivel minden kifejezés kötődik a könyv valamelyik konkrét helyéhez, bizonyos mértékben tárgymutatóként is használható azok részére is, akiknek meg vana a Kék Könyv.
A szótár folyamatosságát helyenként megszakítják az utalások sorai, lécei ahol a hónap/év-re való kattintással megjelenik a többé-kevésbé közeli hely, amelynél keresendő a szöveg.
A kifejezéseknél lévő dátumok csak információ jellegűek, hogy tudjuk, a léc melyik dátumára kell kattintani (a konkrét napokra való ugrálást nem találtam célszerűnek).
Szerintem nem mindenkinek kell, hogy tetsszen görgetni a szótárat „A”-tól „Z”-ig. Ez a lehetőség nem lett megvonva. A kényelmesebb keresés lehetőségének okából lehet tallózni a szótár kisebb szakaszaiban is. Ezt teszi lehetővé a szótár léce, melyben 4 részre van felosztva az abc.
Nagyon hasznosnak találom, ha az olvasó igyekszik áttekintést nyerni úgy ebben a szótárban, mint az MDM üzenetekben. Meghökkentően sok az egybeesés bennük, és talán más belátásra fogja vinni azokat, akik még nem fordulnak kellő bizalommal az MDM üzenetekhez.
Tudomásul kell vennünk, hogy az egek üzenetei nekünk nem szórakoztatásra lettek adva, hanem nagyon komolyak, fontosak, jó szándékúak, igazak, ezért az itt található szavak, fogalmak is ezen a helyen, ez esetben, súlyosak, komoly mondanivalójuk van.
Nem kell külön hangsúlyoznom, hogy ha valaki csodálkozik, miért nem tetszenek ezek az üzenetek némelyik egyházi magasrangú helyeken, az azért is van, mivel ki van mondva mindenhol kereken, hogy az Egyházat elárasztották a sátáni erők a magasabb helyeken is nem csak most, hanem már a II.János Pál pápa idején, de attól jóval korábban is. Ez csak a Fatima-i üzenetek helyességét igazolja. Ezért vannak személyek, akik nagyon szeretnék (különböző ürügyek alatt) betiltani ezeknek az üzeneteknek, vagyis az igazságnak a terjesztését.
Aztán ehhez hasonló, rengeteg más dolgokon is késztet bennünket ez a szótári olvasmány elgondolkodni.
Nem utolsó sorban, mondhatnám, mindenki értékelje az írottakat egyéni rálátása szerint és vonja le a tanúságot. Van mit levonni.
Az első fatimai jelenés évfordulója alkalmából, kaptunk 1994. május 13-án „Egy apokaliptikus üzenetet” a Szűzanyától. (kattintás az 5h94-re a lécben).
Durva becslésem szerint 930 helymegjelölés van a szótárban.
Most pedig ide illesztettem be a szótárt PDF dokumentum formájában:

https://drive.google.com/open?id=1j-atoD1uqDfzHhnv7KT2v-b0eC-ow9xg