Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ IGAZSÁG KÖNYVE

 

AZ IGAZSÁG KÖNYVE

Néhány kiragadott mondat az áttekinthetőség kedvéért az alábbi PDF dokumentum (Az igazság Könyve) szövegéből

 

[] Mi is kaptunk egy korunkbeli prófétát, aki által vezet bennünket Isten az idők lezárásáig. Maria Divine Mercy-nek hívják. Írországi asszony, aki figyelemre méltó tanácsokat közvetít Istentől.

[] Annak idején minden rendben volt, amikor az emberiség megkapta tanításaimat, Igéimet és mindazt, amire megmenekülésükre szükségük volt. Most, amikor a világ történelmének legnagyobb változása elé nézünk, Isten, az Örök Atya új prófétákat küldött a világba.

[] Az emberek, különösen a katolikusok összezavarodnak, ha a más vallási felekezetű gyermekeimmel szemben nem részesítem előnyben őket. Szavaim szándékosan választékosak, azért, hogy mindenki meghallhassa őket, és nemcsak az a kevés kiválasztott. Szeretetem nem tesz különbséget. Ti, akik azt kérdezitek, hogy miért így szólok az emberiséghez ez által a hírnökömön keresztül, most figyeljetek szavaimra: mivel ti, követőim, megértettétek, hogy keresztre feszítésem ideje óta az Igazság sohasem változott meg, tudnotok kell, hogy szeretetemet Isten minden gyermekére ki kell terjesztenem. Egyik sem jobb, mint a másik.

[] Most, amikor a világ, a gazdasági válság miatt, kizsákmányoltnak és megsebzettnek tűnik, könnyen azt hinni, hogy majd minden rendbe jön. Igen gyermekeim, a múltban ez egy természetes dolognak tűnt volna, de most más a helyzet. A világszerte működő szervezetek egy bizonyos csoportja, már készen áll arra, hogy sátáni módon kitörjön. 

[] Mindazok a jövendölések, amiket a Jelenések könyvében előre megírtak, most teljesednek be a világ számára. Azoknak, akik megértették ezen események jelentőségét, nagyon – nagyon kérem, hogy magyarázzák el a többieknek, annak fontosságát, hogy bocsánatot kell kérniük Istentől, hogy megtisztulhasson a lelkük.

[] A megpróbáltatás második része, amint azt már megmondtam, 2012 vége előtt kezdődik majd. Ezzel nem az a szándékom, hogy félelmet keltsek benned, leányom, de figyelmeztetlek arra, hogy milyen sürgető az, hogy gyermekeim a segítségemért imádkozzanak.

Tartalom

Némán is lehet sok mindent közölni

Dániel könyve

János látomása a tekercsel-könyvel kapcsolatban

Egy mai próféta és próféciái

Válogatás (kivonatok) a 2011 évi üzenetekből

Miért küld Isten, az Örök atya, új prófétákat a világba?

Miért ilyen úton szólok a világhoz?

 

A Fatimai titok és a jövő kapcsolata

 

A Jelenések könyve

A modern kommunikáció segítségével terjesszétek Igéimet

Válogatás (kivonatok) a 2012 évi üzenetekből

Miért félelemkeltőek ezek az üzenetek?

 

A PDF dokumentum teljes tartalmához ide kattintva lehet hozzájutni.

https://drive.google.com/open?id=1H91xRv-O-wlo4PEsAe3_G45OqScj4PYX

 

 

 

480-dicsoseg.jpg