Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IDŐ ÉS KOR

 

IDŐ – KOR

Sokan fogják a természeti katasztrófákban Isten kezét látni. Egyesek azt fogják mondani, ezek a végidők jelei, míg mások azt mondják majd, mindennek a globális felmelegedéshez van köze. De ami a legfontosabb most, ezekben az időkben, hogy ezt megértsétek: A bűn, ha soha nem látott mértékben fokozódik, akkor mindennapi életetekben mindenképp pusztítást fog okozni. De amikor a jelenlegi mértékben felerősödik, melyet a világban mindannyian tapasztaltok, és melynek tanúi vagytok ma, akkor biztosak lehettek benne, hogy az ilyen katasztrófák Isten kezének művei lesznek

2011. április 19

Oly sok Gyermekem nem ismeri az Én Atyám Könyvének, a Legszentebb Bibliának a tartalmát. Csekély tisztelet övezi János Könyvét (a Jelenések Könyvét), amelyben megadattak a végidők részletei az egész világnak. Ez az idő most eljött. Készüljetek fel mindannyian.

2011. november 3.

Most, leányom, neked, mint a végidők prófétájának megadatott ennek tartalma, és Isten Szava által sok gyümölcsöt fog teremni. Az Igazság Könyve azért adatik a világnak, hogy megmentse az emberi nemet a biztos haláltól. Ez egy életmentő Ajándék a lélek számára. Rendkívüli kegyelmeket hoz magával. Az Igazságot hozza nektek, nem csupán azért, hogy Tanításaimra emlékeztessen benneteket, hanem hogy felkészítsen benneteket az Egyházam elleni támadásra, mely a lelkek pusztulását fogja eredményezni.

2013. április 3.

Hagyd azokat,  akik továbbra is gúnyolódnak, vagy elítélik Igéimet, őket bízd Rám. Igen, természetesen kritizálnak téged, amikor nyilvánosságra hozod Igéimet. Mellőzd most mindazokat, akik megpróbálnak téged megtámadni. Az idő most nagyon rövid, az ilyen hasztalan dolgokra. Akikkel most foglalkoznod kell, azok az Én szegény gyermekeim, akiknek hiányos a hitük, vagy, akik nem ismernek Engem és az Örök Atyát. Ezek azok, akikért most nagyon aggódom.

Tehát, hiába hiszik magukról, hogy ők jó keresztények, ha állandóan arra szánják az időt, hogy Igéimet analizálni próbálják, ahelyett, hogy követnék tanításaimat és szegény testvéreikért imádkoznának, mert így elpazarolják az értékes időt.

2011. június 6.

Ne próbáld meg elemezni azokat, mert az ember keveset tud az isteni tervekről vagy időzítésről. Ahogyan az Antikrisztusról sem tud semmit az ember, még ha azt is gondolja, hogy igen

2011. október 13.

Bárki, akik megpróbál Gyermekeimnek megadni egy időpontot Második Eljövetelemre, az egy hazug, és nem egy igaz próféta. Én azonban – ezen prófétán keresztül -  kinyilatkoztatom az éveit azon különleges eseményeknek, melyek elvezetnek Második Eljövetelemig.

2010. december 2

A Katolikus Egyház az Antikrisztus első számú célpontja, és ő (az Antikrisztus) addig nem nyugszik, míg legalább Egyházam felének fejét el nem fordítja Tőlem, ezen a földön. Az Én bíborosaim, püspökeim és papjaim annyira felkészületlenek, hogy nem veszik észre azokat a finom kis változásokat, melyek saját soraikon belül zajlanak. Nem telik el hosszú idő, míg az Egyházamon belüli szakadás igazán nyilvánvalóvá válik.

2011. október 28

A Nagyfigyelmeztetés ideje majdnem itt van, és neked türelmesnek kell lenned. Imádkozz leányom, hogy az egész emberiséget meg lehessen menteni Ajándékom által.

Kérlek, ne találgasd az időpontokat, hiszen Én már többször megmondtam neked, hogy nem fogom felfedni az időpontokat. Azokat nem kell tudnod.

Légy türelmes. A Nagyfigyelmeztetés ideje az Én Legszentebb Akaratom szerint lesz.

Helyezd minden bizalmad Belém, és hagyj mindent az Én kezemben.

Szeretett Jézusod

2011. november 27.

 

Az alábbi PDF dokumentumokba történt válogatások a Maria Divine Mercy hírnök által továbbított égi üzenetek megértését, áttekinthetőségét, elfogadását igyekeznek szolgálni. Más helyekről itt nem szerepelnek üzenetek.

Természetesen, szeretnének segíteni sokak életének rendbehozatalán, a lelkek megmentésén.

Vezérszó, ezekben a válogatásokban, az „idő”. Neki vannak alárendelve vele kapcsolatos további fölosztások egyéb témákra – pl.: időszakasz 93x ismétlődő szó, végidő 59x jelenik meg ezidáig az Igazság Könyvében, Antikrisztus 34x, időpont 30x, Hamis Próféta 21x, időkben 55x, elérkezett az idő 21x, idők 153x, stb.

A dátumokhoz fűződő rövid szövegek utalnak a teljes tartalom elolvasásának lehetőségére. Az nálam úgy érhető el, hogy az „igazság könyve havi üzenetek”-re kell kattintani ennek az internetes oldalnak a menüjében, témakörök címeinek ajánlatában.

Mivel az anyag terjedelmes, két PDF dokumentumra osztottam.

 

Utalás az első részre:

https://drive.google.com/open?id=1FS1TDrXou5uC2OSOFXNqKqj6CT03dSgJ

 

Utalás a második részre:

https://drive.google.com/open?id=1cf-Tm1acAUjCMnQ5Hh39fuBT7EAE9qDY