Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MI ÚJSÁG A HALÁL UTÁN VELÜNK

 

Néhány kiragadott mondat az áttekinthetőség kedvéért az alábbi PDF dokumentum (Mi újság a halál után velünk) szövegéből

 

[] - Értsétek meg, hogy előlem nem rejtőzködhettek el! Én belétek látok, ismerem gondolataitokat, látom minden cselekedeteteket, hallom minden szavatokat.

[] - Megdermednél, ha megmutatnám neked egy súlyos bűnben élő ember lelkét. Annyira eltorzítja, elcsúfítja a bűn, hogy nem hasonlít az emberi formára, inkább a fenevadra.

[] - Azért utál az ördög minket, katolikusokat olyan nagyon, mivel van Oltáriszentségünk, mert az Oltáriszentség nyitott kapu az ég felé, s ez az egyetlen kapu.

[] - Tudják mi a gyóntatószék? Egy tisztító medence, a lélek fürdője.

[] - Láttam, amint a bűnbánattal megtisztult a lelkem.

[] - Megértettem, hogy akik elveszik az életüket, addig kell, hogy ottmaradjanak, ameddig éltek volna a földön. Az öngyilkossággal kiestek Isten rendjéből, ezért mehetnek hozzájuk démonok. Ha tudnák, mi vár rájuk az öngyilkosság után, inkább börtönbüntetést vállalnának, mint ilyet. Tudják, milyen szenvedést kell mindemellett elviselniük?

[] - „Életem könyvében” láthattam szabad akaratom véghezvitt tetteinek és döntéseinek következményeit. Látják, benne voltak gondolataim és titkos bensőm is. Ebben a könyvben látni és hallani lehet, mint egy filmben, a megtörténteket. Mindent ugyanúgy, láttam és hallottam, ahogy annak idején az életemben történt, azzal a különbséggel, hogy a gondolataimat is láttam és észlelhettem. Olyan volt, mint két filmcsatorna különböző nyelveken, vagy egy film aláírt szöveggel. Az egyik hangcsatorna azt közvetítette, amit nyelvemmel és hízelgésemmel tettem, a másikon a gondolataimat hallhattam és olvashattam, és közben láthattam lelkem és belsőm állapotát.

 

 

 

TARTALOM

(Mi újság a halál után velünk című PDF dokumentum tartalma)

 

1/ Jézus üzenete

2/ Értéklista – értéksorrend

3/ A harmadik ég

4/ Mi a lélek

5/ A halál órája az utolsó óránk

6/ Öngyilkosok

7/ Az élet könyve

8/ A hitetlenség következményei

9/ Valóban van ördög

10/ A család és a tisztítótűz

11/ Szellemi halál

 

A PDF DOKUMENTUM KINYITÁSÁHOZ KATTINTS IDE: MI ÚJSÁG

 

 

55hu-480.jpg