Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NAGYFIGYELMEZTETÉS ISTENTŐL KORUNK EMBERÉNEK

 

NAGYFIGYELMEZTETÉS ISTENTŐL KORUNK EMBERÉNEK

 

Ízelítő, hogy mi van az „Isten nagy figyelmeztetése a ma emberének” című PDF – ben.

[] - Sokan, mivel bűnös életet élnek, vonakodnak Hozzám fordulni. Kellemetlenül érzik magukat, nem tudják hogyan imádkozzanak, és tévesen azt gondolják, hogy nekik már túl késő. Mennyire tévednek. Sosem szabad elfelejteniük, hogy Én a földön, az Életemet adtam mindannyiatokért.

[] - Az ember, habár foltot ejtett rajta a bűn, egy szent teremtmény. Az állatok azért vannak, hogy szolgálják az emberiséget.

Az ember nem az állatvilágból fejlődött ki, de ez az, amit azok, akik nem hisznek Istenben, el akarnak hitetni veletek.

Az evolúciós elméletek – amelyek az állítják, hogy az ember az állatoktól származik – mindegyike hazugság. Ezeket soha nem lehet bizonyítani.

A sátán, az ő bukott angyalai, és minden ördög, amely az Isten ellenségétől származik, meggyőzte az embert erről a szörnyű hazugságról.

[] - Ha az ember azt hiszi, hogy – az emberi gondolkodásra alapozva – minden választ ismer az emberiség eredetéről, akkor nemcsak a szegény lelkeket csapja be, hanem saját magát is.

[] - Ha segítségemet kéritek, védelmet nyújthatok nektek a félelem ellen.

Én, a Fiammal együtt, megadhatom nektek a kegyelmeket, és a védelem körét, melyen egyetlen bukott angyal sem tud áthatolni.

Mindazok, akik naponta imádkozzák Szent Rózsafüzéremet, nekik nem árthat a sátán, és nem tudja támadni őket.

 

A PDF kinyitásához kattints itt az „Isten figyelmeztet” gombra

https://drive.google.com/open?id=1BRu_Iz52vpw1ClX1sotwUyYdXTw6zI1S

 

480-aszentlelek.jpg

 

 

Én ismerem enyéimet és enyéim is ismernek engem

 

Drága, szeretett leányom, sosem szabad elfelejtened, ennek a küldetésnek a nagyságát. Sokszor leszel csapdába csalva, amiket a gonosz helyez el, hogy elgáncsoljon téged. A gonosz és mindazok, akiket ő könnyen vezet, könyörtelenül meg fognak tenni mindent, amit csak tudnak, hogy hitelétől megfosszák a neked adott Szavamat (Üzenetemet).

Felül kell emelkedned, és figyelmen kívül kell hagynod az ilyen gúnyolódásokat. Mivel átadtad a szabad akaratodat, csak a te teljes, Irántam való engedelmességed számít. Engedd, hogy Én, az Én Isteni Bölcsességemben, kijelöljem előtted Tökéletes Utamat a földi Paradicsomba.

Követőim, nektek szintén figyelnetek kell Figyelmeztetésemre. Heves támadásoknak lesztek kitéve ti, mindannyian, mert hirdetitek Szavamat (Üzenetemet).Ez egy semmihez sem hasonlítható küldetés. Ti, az Én hadseregem, fogjátok vezetni Maradék Egyházam nyáját a Paradicsom kapuihoz.

Ez személyes üldöztetéssel fog járni, és nem lesz egy könnyű út. Egyesülnötök kell és erősítenetek kell egymást, mert ha sokan vagytok, vigaszra leltek majd egymásban.

A föld minden szegletében gyülekezik Hadseregem most.

Minden látnok, akivel közölték az isteni Igazságot Édesanyámon keresztül - fel fogja lobbantani a Szentlélek tüzét prófétáimmal együtt, hogy maradék hadseregem megfelelően felkészült legyen az előttük álló harcra.

Soha ne kételkedjetek Szeretetemben. Ne feledjétek, hogy csak azok léphetnek be az Új Paradicsomba, akik követnek Engem.

Amikor azok, akik hozzátok jönnek, gyötörnek titeket, emlékezzetek arra, hogy a ti kötelességetek az, hogy megbocsássatok nekik, és imádkozzatok a lelkükért.

Mutassatok szeretetet azok iránt, akik az Én nevemben gyötörnek titeket. Ily módon le tudjátok győzni a sátánt, és ő elveszíti a hatalmát felettetek.

Én irányítani foglak titeket, utatok minden egyes lépésénél.

Én mindig mellettetek vagyok.

Én ismerem Enyéimet, és enyéim is ismernek Engem.

Jézusotok

 

 

 

 

62hu-480.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A JÓSLÁS BŰN JÓSOLTATNI NEM SZABAD. LELKI BETEGSÉGHEZ VEZETHET.