Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PRÓFÉTÁK ÉS PRÓFÉCIÁK RÉGEN ÉS MA

 

PRÓFÉTÁK ÉS PRÓFÉCIÁK RÉGEN ÉS MA

Néhány kiragadott mondat az áttekinthetőség kedvéért az alábbi PDF dokumentum (Próféták és próféciák régen és ma) szövegéből

[] A horoszkópok, az asztrológia, a tenyérjóslás, a kártyavetés, a jelek értelmezése, a jövőbelátás, a médiumok felhasználása – mind arra törekszik, hogy hatalma legyen az idő a történelem és végső sorban az ember felett.

[] Leányom, amikor magányosnak és elhagyatottnak érzed magad, tudd, hogy így érezték magukat a próféták is a múltban.

[] Segítségem nélkül nagyon nehéz lenne számotokra kiállni a rátok váró megpróbáltatásokat.

[] Soha nem szabad félnetek a jövőtől, ha hisztek Fiamban, mert ő az Élete kenyere, és csodálatos új jövőtök lesz.

[] A hamis próféta nemcsak, hogy át fogja venni a hatalmat a Katolikus Egyház felett, de ő fog diktálni minden keresztény egyháznak, melyeket egyesíteni fog.

[] A Jelenések Könyve Isten igaz szava. Nem hazudik. Még nem minden, benne foglalt titok ismert számotokra. Én mindet ki fogom nyilatkoztatni Maria Divine Mercy-n (az Isten Irgalmasságáról nevezett Márián) keresztül.

A PDF TARTALMA

[1] A régi próféták [2] Értékelés [3] Újszövetség és a ma[4] Tévelygő próféták [5] Hamis próféták [6] Jövendölés és mágia [7] A végidők prófétája [8] Hatások [9] Intelmek, tanácsok [10] Az Antikrisztus és a hamis próféta [11] Hazugságok, félrevezetés, rászedés, meggyőzés [12] Erőszak, kényszerítés, üldözés, agresszivitás, mészárlás [13] A hamis próféta és az Antikrisztus sikerei [] Végső szó és a győzelem az Istené

A PDF dokumentum megnyitásához kattints ide:

https://drive.google.com/open?id=1w9vQjFEIchPAwwALMHsAK_mE7l_rso7x